Новини
Домашна За нас Новини Музика Stuff Чат Контакти

06 Март 2010


Маса и Алонсо спорят на италиански

Любопитни изказвания на Фелипе

 


 
Фелипе Маса даде интервю за италиански вестник, в което разри интересни подробности преди началото на новия сезон във Формула 1. Вижте някои от най-интересните изказвания на бразилеца, който катастрофира тежко през миналата година и дори бе в изкуствена кома в болница в Унгария. Сега Маса отново е амбициран да се бори за титлата в Гран при.

"Винаги гледаме какво прави конкуренцията, не само времената за една обиколка, но и състезателните симулации. Например Ред Бул, те са използвали гума X и са направили това, после с гума Y друго и т.н. В челото към този момент са Ред Бул, Макларън, Мерцедес, може би и Уилямс, Ферари със сигурност са там".

"Шумахер е силен и може да печели, но и ние можем".

"Ако и аз съм на 41 години и аз бих бил щастлив, че тествам по-малко. Но сега съм на 28 години и съм доволен от многото обиколки", казва Маса по повод изказване на Шумахер, че е доволен от по-малкото тестове с Мерцедес.

"Мерцедес имат различен нос, колата на Макларън е странна. Накрая е най-важно нещата да работят".

"Никога не съм чувал, че съм ветеран във Ферари"

"Не се притеснявам, че сега могат да кажат след слабо състезание, как съм се променил след катастрофата".

На въпрос на журналист какво се е променило в отношенията му с Фернандо Алонсo, Маса отговаря: "Говорим си на италиански и спорим на италиански".

"Жена ми праща всеки ден снимки на моя син на мобилния ми телефон и той вече има повече коса от мен".

 
Място за реклама
Снимка


http://formula1.sportal.bg/news.php?id=9034